صفحه اصلی / مقالات / پشتیبانی شبکه

آموزش انتقال پروفایل کاربران در ویندوز،راهکارهای پشتیبانی شبکه

نسخه Pdf

آموزش نحوه انتقال  پروفایل کاربران  در ویندوز

 

منظور از پروفایل چیست  ؟

 

پروفایل کاربران  در ویندوز  شامل : رنگ پنجره ها  ، تنظیمات شخصی ، فایل های دسکتاپ  ،موزیک های موجود در Document  ، ویدیو ها ، عکس ها ، تنظیمات ایمیل و Outlook   و دانلود ها و تمامی فایل ها و هرچیزی که در Desktop  وجود داشته باشد است .  کل این فایلها و اطلاعات در ویندوز در فولدر  app data  در درایو c  فولدر  users  و یوزر آن کاربر مربوطه می باشد .

برای انتقال  پروفایل شخصی کاربر از ویندوز ۷ به بعد کاربران و Admin های شبکه که خدمات پشتیبانی شبکه را انجام میدهند  می توانند با استفاده از قابلیت windows easy transfer    پروفایل کاربران را جا به جا کرد . انتقال پروفایل کاربر به این معنی است که تمامی اطلاعات آنها از یک سیستم به یک سیستم دیگر و یا از یک User به User  دیگر منتقل کنیم .  پروفایل یک کاربر شامل background و تمامی فایل های داخل پوشه app  را منتقل می کند ابتدا در بخش Search ویندوز  عبارت  windows easy transfer   را جستجو کرده و آن را اجرا کنید .

در windows easy transfer   شما می توانید به دو روش Online  و Offline  جابه جایی اطلاعات را داشته باشید . روش  Online   زمانی می باشد که در ۲ سیستم ویندوز مختلف یا در ۲ کاربر  مختلف که به صورت همزمان و شبکه به هم متصل هستند به صورت آنلاین  اطلاعات را جا به جا کنیم اما در حالت Offline  می توانیم فایلها ی پروفایل کاربر  را در در فلش ذخیره کرده و سپس  از آن پروفایل استفاده نمائیم  .

گاهی اوقات ممکن است  شما نیازی ندارید که  تمامی اطلاعات یک کاربر را جا به جا کنید و Policy سازمانی که بخش پشتیبانی و نگهداری شبکه تعین کرده است  و یا درخواست یک کاربر اینگونه ایجاد می کند که بخشی از فایل ها مثلا فقط فایل های دانلود شده یا فایل موزیک و عکس های یک کاربر را جا به جا کنید که برای این کار شما می توانید بعد از اجرای این برنامه فایل مورد نظر را برای جا به جایی انتخاب کرده و یا همه فایل های مربوط به پروفایل کاربران را انتخاب کرده و جابه جا کنیم .که این قابلیت در ویندوز ۷ به بعد ایجاد شده و در Windows  10  این قابلیت برداشته شده است .  که برای انتقال فایل ها در این ویندوز از نرم افزارهایی مثل zinstall  و یا transwiz  و.. استفاده میکنیم  اتصال آنلاین : به این صورت است که همزمان windows easy transfer  روی هر دو کامپیوتر باید اجرا شود ودر کامپیوتر قدیمی که می خواهیم اطلاعات کاربر را جابجا کنیم حالت کامپیوتر قدیمی را انتخاب می کنیم.

بعد از انجام این عمل شما  یک کد دریافت میکنید و سپس  در کامپیوتر جدید که قصد داریم  اطلاعات را به آن متنقل کنیم کد کامپیوتر قبلی  را وارد نموده  و پس  از لحظاتی شروع به انتقال می کند

در ورژن Windows 8.1 – 10  شما امکان استفاده از این نرم افزار را ندارید و از شما سوالی در باره اینکه آیا کامپیوتر و یوزر جدید هستید یا قدیمی نمی پرسد . اما از شما سوال می کند که آیا از سیستم یا همان پروفایل خود فایل پشتیبان تهیه کرده اید یا نه ؟ پس در نتیجه از windows 8.1 به بعد نمی توان از این گزینه برای انتقال پروفایل  استفاده کرد .

 

 

منبع :

تهیه کننده :

تاریخ درج : ۱۳۹۷/۲/۲۴

© 2012 حقوق مطالب محفوظ است و استفاده بدون اجازه پیگرد قانونی دارد